Laad uw batterijen op met MLX i3Dome

Geplaatst op 06-05-2023

Categorie: Mens en gezondheid

In een wereld waar we voortdurend worden blootgesteld aan gifstoffen, is ontgifting belangrijker dan ooit. Daarom stellen we u graag voor aan MLX i3Dome, een uniek en geavanceerd detox-systeem dat infrarood-, plasma- en lichttherapie combineert om uw lichaam te reinigen en te verjongen.

MLX i3Dome: Een revolutie in detox-behandelingen

De MLX i³Dome behoort tot een nieuwe generatie van detox-behandelingen. Dankzij de combinatie van Far Infrared technologie, Plasma en Lichttherapie biedt deze spa-tafel drie uiterst efficiënte detox-behandelingen in één. Samen zorgen ze voor een krachtige synergie die de resultaten van elk van de afzonderlijke therapieën versterkt en optimaliseert.

De kracht van 3-in-1 therapie: Efficiënt en effectief

  1. FIR-Therapie: Far Infrared Rays (FIR) zijn gezonde stralen in het zonlicht, verantwoordelijk voor fotosynthese. FIR stimuleert het metabolisme en de transpiratie van het lichaam, wat leidt tot een sneller herstel na inspanning en verbeterde mentale fitheid en algemeen welzijn.

  2. Plasma Therapie: Deze innovatieve methode is ideaal voor gevoelige en probleemhuid. Plasma Therapie maakt gebruik van negatieve ionen uit de omgevingslucht, die met Lichttherapie worden gecombineerd en in de huid doordringen om de celstofwisseling te stimuleren. Hierdoor wordt de gezondheid van de huid behouden en verbeterd, met een toename van vitaliteit en soepelheid.

  3. Licht Therapie: Wetenschappelijk bewezen en doeltreffend, wordt deze therapie al decennialang succesvol toegepast bij diverse behandelingen. Lichttherapie werkt met verschillende kleuren licht, versterkt door de negatieve ionen. Er zijn drie varianten:

Rood lichttherapie: Verhoogt collageenvorming en -synthese, bevordert huidherstel en -vernieuwing (anti-aging), vermindert littekenweefsel, ondersteunt wondgenezing en stimuleert ATP in cellen, wat leidt tot een verhoogde cellulaire reproductie.

Groen lichttherapie: Bevordert ontgifting, heeft antibacteriële toepassingen, verlicht stress, versterkt het immuunsysteem en bouwt spieren en botten op. 

Blauw lichttherapie: Positief effect op eczeem en psoriasis, vermindert acne, antiseptische en antibacteriële werking, vermindert talgproductie, vermindert angstgevoelens en versterkt het immuunsysteem.

Kortom, MLX i3Dome is een uiterst effectieve en geavanceerde detox-behandeling die een combinatie van drie krachtige therapieën in één systeem biedt. Met de synergie van FIR-, Plasma- en Lichttherapie wordt niet alleen uw lichaam gereinigd van gifstoffen, maar wordt ook de gezondheid en vitaliteit van uw huid verbeterd. 

De veelzijdigheid en efficiëntie van de MLX i3Dome maken het tot een waardevolle toevoeging aan uw wellnessroutine en kunnen een aanzienlijke impact hebben op uw algemene gezondheid en welzijn. Of u nu streeft naar een betere huid, sneller herstel na inspanning, ontgifting, of gewoon het verbeteren van uw mentale en fysieke gezondheid, de MLX i3Dome biedt een uitgebreide oplossing die aansluit op uw behoeften.

Ervaar zelf de revolutionaire voordelen van deze 3-in-1 therapie en ontdek hoe de MLX i3Dome u kan helpen uw batterijen op te laden en uw leven te verrijken. Geef uzelf de ultieme detox-boost en investeer in uw gezondheid en welzijn met de MLX i3Dome!

Boek nu een MLX i³Dome behandeling